AirPower Aviation

Ενοικίαση Ελικοπτέρου

Η καλύτερη εμπειρία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Η Ναύλωση ελικοπτέρων της Airpower στην Ελλάδα, προσφέρει μια ασφαλή, οικονομικά αποδοτική και εξαιρετικά βολική λύση.

Ταξιδεύετε οπουδήποτε μπορεί να σας μεταφέρει το μάτι  όταν ναυλώσετε ένα ελικόπτερο μέσω της Airpower.
Οι πτήσεις με ελικόπτερο παρέχουν ευελιξία που τα αεροπλάνα δεν μπορούν να παρέχουν. Τα ελικόπτερα είναι από τους πιο βολικούς, ιδιωτικούς και πολυτελείς τρόπους μεταφοράς. Είτε ταξιδεύετε σε προορισμό διακοπών, σε συνάντηση επιχειρηματική, είτε σε αθλητική εκδήλωση, η ναύλωση ελικοπτέρων της Airpower μπορεί να σας φέρει γρήγορα εκεί με άνεση και χωρίς παρενόχληση. Η άνεση της απευθείας πτήσης σε έναν στοχευμένο προορισμό είναι ανεκτίμητη και με την ενοικίαση των ελικοπτέρων μας μπορείτε να το κάνετε με άνεση και στυλ.

Ναυλώστε ένα ελικόπτερο μέσω της Airpower και φτάστε στον προορισμό σας με ασφάλεια και διακριτικά, συγχρόνως  εντυπωσιάζοντας τους συντρόφους του ταξιδιού σας και απολαύστε μια εμπειρία που θα παραμείνει στη μνήμη σας για πολλά χρόνια.

Στην Airpower όλοι θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται VIP.
Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τις διαφορετικές ανάγκες ή απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας:
• Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο / ελικοδρόμιο με λιμουζίνα ή μίνι λεωφορείο.

• Διάθεση και δεύτερου πιλότου άν το ζητήσετε.
• Συμφωνία εμπιστευτικότητας (συμφωνία μη δημοσιοποίησης ) άν το ζητήσετε.
Προσαρμόζουμε την υπηρεσία μας στις απαιτήσεις σας

Εναλλακτικά, η Airpower μπορεί να οργανώσει τοποθεσίες προσγείωσης κοντά στην αναχώρηση και τον προορισμό σας, ώστε να μπορείτε να φτάσετε εγκαίρως και χωρίς πίεση.
Όταν το αεροπλάνο σας φτάσει στο αεροδρόμιο και συνεχίζετε με ελικόπτερο μαζί μας, θα σας παραλάβουμε με λιμουζίνα και θα σας οδηγήσουμε κατευθείαν στο ελικόπτερο. Θα φροντίσουμε επίσης να μεταφέρουμε τις αποσκευές σας.
Τα Ελικόπτερα μας θα σας ταξιδέψουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε προορισμό που επιθυμείτε! Το εξαιρετικά ποιοτικό πρότυπο και το επαγγελματικά άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μετατρέπουν το ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικής ανάγκης  σε μια εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Αποφύγετε όλες τις επιπλέον ώρες που περάσατε σε γεμάτους τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων, καθυστερημένες και ακυρωμένες πτήσεις. Εξαλείψτε όλο το άγχος των πτήσεων στις εμπορικές αεροπορικές εταιρείες
Επιπλέον, μια από τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες στην Ελλάδα είναι να μπορέσετε να επισκεφτείτε τοποθεσίες με εκπληκτική ομορφιά που είναι απολύτως απρόσιτες με το αυτοκίνητο.

Η Ελλάδα είναι μια μαγευτική χώρα με χιλιάδες νησιά και νησίδες, παρέχοντας μοναδικές εμπειρίες για εξερεύνηση με ελικόπτερο.
Η Airpower οργανώνει τη ναύλωση ενός ελικοπτέρου έχοντας πλήρη γνώση της αγοράς και προσφέροντας υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εξυπηρέτησης. Πετώντας σε οποιοδήποτε προορισμό, επιλέγοντας τον χρόνο αναχώρησής σας και το σημείο προσγείωσης, με ασφάλεια και πολυτέλεια.
Ένα ελικόπτερο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μεταφορές μικρής απόστασης, συνδέοντας σημεία καθώς και για περιοδεία σε αξιοθέατα μέρη ή γραφικές πτήσεις. Τα ελικόπτερα είναι επίσης εξαιρετικά για ιατρικές μεταφορές και αεροφωτογραφήσεις. Το κυριότερο πλεονέκτημα της πτήσης με ελικόπτερο είναι η ευελιξία του.

Χρειάζεται να φτάσετε σε ένα δύσκολο σημείο γρήγορα και αξιόπιστα, ή σας ενδιαφέρει μια πτήση για αξιοθέατα;

Εάν ΝΑΙ, τότε με βάση αυτές και άλλες απαιτήσεις, όπως ο αριθμός των επιβατών, των αποσκευών, των προτιμήσεων κλπ., θα συντάξουμε μια προσφορά ναύλου ειδικά προσαρμοσμένη για εσάς. Μπορείτε να εξετάσετε ήρεμα την προσφορά μας για ναύλωση και να συζητήσετε μαζί μας όλες τις σημαντικές ερωτήσεις σας.

Μετά την αποσαφήνιση όλων των ερωτήσεων σχετικά με την πτήση σας, θα λάβετε την επιβεβαίωση της παραγγελίας καθώς και ένα εξατομικευμένο δηλωτικό πτήσης. Περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν  την πτήση με το ελικόπτερο. Περιλαμβάνει τις τρέχουσες λεπτομέρειες της πτήσης, το όνομα του χειριστή, όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας και τις οδηγίες.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας μέχρι το τέλος της πτήσης σας, έχοντας ως πρωταρχικό μας στόχο τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, την ιδιωτικότητα της προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη πτήση!

τα Ελικοπτερά μας

helicopter charter

AW109 Power

Seats: 1 crew 6+1 passengers / 2 crew if requested & 6 passengers
Enjoy a new traveling experience with the Agusta A109 Power. Fly for business or leisure to any destination in speed, style and safety. Apart from its striking aerodynamic silhouette, the cabin offers a spacious, quiet and luxurious environment, equipped with an air-conditioned, luxury seated interior, including a mini-bar. In addition to its elegance, the Agusta A109 Power is one of the fastest commercial helicopters in Greece. Its two engines and two separate flight control hydraulic systems guarantee the highest level of safety for your flight.
helicopter charter

ROBINSON R-44 SX-HIT

Seats: 3 passengers
The Robinson 44 SX-HIT helicopter is a single engine powered helicopter. Moreover, it is reliable and offers a comfortable flight. Its capacity supports up to three passengers.